Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle 06 Ekim Perşembe günü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl Vaizi Zaika BOZKURT BUDAK ve Din Hizmetleri Uzmanı Sare EVCİMİK Elazığ Sevgi evlerinde kalan çocuklarla beraber Harput’taki tarihi camileri ziyaret ettiler.
Detay

Müftülüğümüz Aile dini danışmanlık ve rehberlik bürosu tarafından Kredi Yurtlar Kurumu Harput Kız Yurdunda ilahiyat atölyesi kapsamında sohbetlerimiz devam etmektedir.
Detay

Müftülüğümüz Aile Bürosu tarafından, ailenin güçlenmesine, aile bireylerinin sahip oldukları hak ve sorumluluklar konusunda bilinçlenmesine yönelik eğitim ve rehberlik faaliyetleri çerçevesinde; Aileyi tahrip eden sosyal sorunların çözümüne yönelik ailenin temelini oluşturan muhabbet, merhamet, sevgi, sadakat ve mahremiyet gibi değerleri korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu yıl Aile haftasında “Mahremiyet Bağlamında Sosyal Medya ve Aile” konulu seminer düzenledi.
Detay

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ İl Müftülüğü tarafından 10 Mart 2016 perşembe günü “Göç Bağlamında Kadın ve Dayanışma ”konulu konferans düzenlendi. Edibecan Müftülük Konferans Salonunda gerçekleşen ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği programa, Belediye Başkan Yardımcısı Resul ŞAHİN, Kamu Kurum ve kuruluşların müdürleri ve Kursu Öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.