16.04.2018

T.C.

ELAZIĞ VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı        : 82611518.903.02- 788                                                                                     04/04/2018

Konu      : Münhal Kadro İlanı

(Veri Haz. Kontrol İşlt. Ve Hizmetli)

DUYURU

İlimiz Müftülüğüne ait aşağıda unvanı yazılı kadroya İşleri Başkanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği, Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca yazılı, mülakat ve uygulamalı sınavla naklen personel alınacaktır.

A-V.H.K.İ. Olarak Ataması Yapılacaklarda Aranan Şartlar:

1- Halen Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında çalışıyor olmak.

2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak.

3- Diyanet İşleri Başkanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği, Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

4- En az Lise veya dengi okul mezunu olmak,

5- Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,

6- Kurumca ya da ilgili kuruluşlarca düzenlenen bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge ya da sertifikaya sahip olmak.

B-Hizmetli Olarak Atama Yapılacaklarda aranan şartlar

1- Halen Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında çalışıyor olmak.

3-Hizmetli kadrosunda olup il dışında müracaat edenler bulunduğu yerde en az iki yıl görev yapmış olmak. (İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak görev yapanlarda bu şart aranmaz.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar :

1-Dilekçe (İl dışından müracaat edecekler hizmet cetvelini ekleyeceklerdir)

2-Bilgisayar Sertifikası

Sınav Müracaat tarihleri    : 04-18 Nisan /2018