18.03.2016

Kur`an-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursu Düzenlendi.

Halkımıza din hizmeti sunma noktasında en çok camilerdeki imam-hatipler ve müezzin-kayyımlar ön plândadır. Söz konusu personelin Kuran-ı Kerim’i güzel ve usulüne uygun okuma konusunda yeterli olmaları önemlidir. Bu konuda karşılaşılan serzeniş ve şikâyetleri ortadan kaldırmak ve namaz ibadetinin en doğru şekilde ifasını sağlamak amacıyla, özellikle cami görevlileri (imam-hatipler ve müezzin-kayyımlar) için Kur’an-ı Kerim’i güzel okumaya yönelik 15 din görevlimiz için Müftülüğümüz tarafından Kur`an-ı Kerim Hizmet içi kursu düzenlenmiştir.

02.02.2016 - 16.03.2016 tarihleri arasında düzenlenen hizmet içi eğitin kursu İl Müftü Yardımcısı Mevlüt ŞAHİNER, Şeyhmus TANRIVERDİ, Vaiz Ceyhan ALTUNGÖK ve Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü V. Ali GÜN tarafından dersler verildi.