24.06.2017

RAMAZAN-I ŞERİF DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İl İrşad Kurulu İl Müftüsü Yusuf SARIKAYA başkanlığında toplandı. Emekli ve çalışan vaizlerle Ramazan-ı şerif değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftüsü Sarıkaya kurul üyelerine teşekkür ederek söze başladı. Çok kapsamlı bir çalışma yapıldığını belirten Sarıkaya, bir taraftan büyük camilerimizde canlı vaaz programları yapıldığını, İzzetpaşa Camii’nde yapılan sohbetin sahurda yayınlandığını belirtti. Ayrıca Kanal Fırat ve Kanal 23’te iftar öncesi programlar yapıldığını belirtti. Programı yapan görevlilere teşekkür eden İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya TDV Elazığ Şubesinin faaliyetlerini anlattı. Bin aileye gıda, nakit, un giysi vb yardımlar yapıldığını belirtti. Bu vesile ile hayırseverlere teşekkür etti. Yetimlere, fakirlere, Suriyeli ve Elazığlı vatandaşlara yardımlar ulaştırıldı.

Toplantı sonunda bayramlaşma töreninin Pazar günü 13:30- 15:00 saatleri arasında Edibe Can eski mescidinde yapılacağını belirten Müftü Sarıkaya toplantıya katılımları nedeniyle kurul üyelerine teşekkür etti.