17.08.2017

Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı

12 Haziran 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesi nedeniyle 17 Ağustos Perşembe günü Yeşilkent Fatih Ahmet Camii'nde kapanış programı düzenlendi.

Programa Yeşilkent Fatih Ahmet Camii öğrencilerinin yanı sıra Polatlar Camii, Polatlar Kur’an Kursu ve Bahçeli Evler Camii öğrencileri katıldı.

Yeşilkent Fatih Ahmet Camii Kur’an Kursu Öğrencisinin Kur’an tilavetiyle başlayan programda İl Müftü Yardımcısı Şeyhmus Tanrıverdi: “Yaz Kur’an Kurslarına ilimiz ve ilçelerimizden birinci dönemde 18724 öğrenci, ikinci dönemde 22772 öğrenci ve üçüncü dönemde 22105 öğrenci kayıt yaptırmıştır. Kur’an-ı Kerim, namaz süreleri ve dini bilgiler öğrenme gayretinde olan tüm öğrencilere ve onların kursa katılımını sağlayan tüm velilere teşekkür ediyorum. Seneye öğrenci sayısının daha fazla olmasını temenni ederken tüm görevlilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Program öğrenciler tarafından verilen vaaz, okunan ilahi, şiir ve salavatların ardından edilen dua ile son buldu.