21.09.2017

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle istişare toplantısı yapıldı

21 Eylül 2017 Perşembe günü İl Müftülüğümüzde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve diğer paydaşlar ile bir istişare toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda; Okullarda, Yurtlarda, Çocuk Eğitim Yuvalarında, Sevgi Evlerinde D grubu Kur’an Kursu açma imkânlarının değerlendirilmesi, Yetişkinlere manevi destek ile ilgili görevlendirmeler, İmam-Hatip liselerinin mesleki ve tatbikat uygulamaları, ADRB ( Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun) çalışmaları hakkında bilgi ve yapılabilecek katkılar, Bağımlılıkla mücadele koordinatörlüğümüzün çalışmaları, Yatılı Kız ve Erkek Kur’an kursları için ileride alınacak yeni kayıtlar, Okul-Cami Buluşmaları Protokolünün gözden geçirilmesi, Bilgi yarışmaları vb. konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

Katılımları nedeniyle İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.