13.07.2018

15 Temmuz Şehitleri Anma Programı

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci senesinde, 13 Temmuz 2018 Cuma günü Müftülüğümüz Edibe Can Konferans Salonunda 15 Temmuz şehitlerini anma programı gerçekleştirildi. Programa yaz Kur’an kursları öğreticileri ve öğrencileri katıldı.

Program öğrencilerin Kur’an tilavetiyle başladı. Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu 15 Temmuz Belgeseli öğrencilere izletildi.

Müftülüğümüz Cezaevi Vaizi Yasin Doğru “Vatan Sevgisi, Milli Birlik ve Beraberlik” temalı yaptığı konuşmasının sonunda; “Vatanı, milleti, devleti ve bayrağı uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Rabbim o acı günleri bizlere bir daha yaşatmasın. Birliğimiz ve dirliğimiz daim ve kaim olsun.” dedi. 4-6 yaş grubu öğrencilerimiz tarafından “Otuz Kuş Şiiri” seslendirildi.  Öğrencilerin yaptığı dua ile program son buldu.