16.08.2018

Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı

25 Haziran 17 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesi nedeniyle 16 Ağustos Perşembe günü Hacı Fethi Camiinde kapanış programı düzenlendi.

Programa Hacı Fethi Camii öğrencilerinin yanı sıra Mevlana Camii, Mevlana Kur’an Kursu ve Hacıoğulları Camii öğrencileri katıldı.

Mevlana Camii Kur’an Kursu Öğrencisinin Kur’an tilavetiyle başlayan programda İl Müftü Yardımcısı M. Zahid Belek: “Yaz Kur’an Kurslarına il merkezinde birinci dönemde 13249 öğrenci, ikinci dönemde 13880 öğrenci kayıt yaptırmıştır. Kur’an-ı Kerim, namaz süreleri ve dini bilgiler öğrenme gayretinde olan tüm öğrencilere ve onların kursa katılımını sağlayan tüm velilere teşekkür ediyorum. Seneye öğrenci sayısının daha fazla olmasını temenni ederken tüm görevlilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Hacda bulunan İl Müftümüz Yusuf Sarıkaya’nın öğrenci, Din görevlisi ve velilere seslendiği teşekkür konuşması öğrencilere dinletildi.

Program öğrenciler tarafından okunan ilahi ve şiirler ile son buldu.