24.10.2022

BULUŞMA VE SEMİNER

İlçe müftülüğü bünyesinde Din Görevlilerine yönelik bir dizi faaliyet yapıldı.

İlçe Kaymakamı Yunus Emre ŞAHİN tarafından Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde Din Görevlileri onuruna verilen yemeğin ardından İlçe Kaymakamı Din Görevlileriyle görev ve görev yerleri hakkında istişarelerde bulundu.

Ardından Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel ÖZDEMİR “İrşat Görevinde Nebevi Ölçüler” konulu;

Elazığ İl Hac ve Umre Şube Müdürü Kaya OFLAZ ise Hac ve Umre çalışmaları hususunda birer konuşma yaptılar

Din Görevlilerine takdim edilen başarı belgelerinin ardından ilçe müftüsü İbrahim ÖZCAN katkı ve katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamı Yunus Emre ŞAHİN’e, İlahiyat Fakültesi Dekanı Veysel ÖZDEMİR’e, Hac ve Umre Müdürü Kaya  OFLAZ’a ve Din Görevlilerine  teşekkür etti.