23.01.2023

ALACAKAYA'DA BİR İLK: 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU YAPIMI

Alacakaya İlçemizde büyük bir eksiklik ve ihtiyaç olan Diyanet İşleri Başkanlığımızın çok önem verdiği 4-6 Yaş Kur'an Kursu yapımı gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz İbrahim ÖZCAN'ın rehberliğinde Din Görevlileri ve hayır severlerin katkılarıyla ihtiyaç odaklı olarak hizmet veren Alacakaya Merkez Kur'an Kursu 4-6 Yaş Kur'an Kursuna dönüştürülerek hem 4-6 yaş hem ihtiyaç odaklı hizmet verecek şekilde tanzim edildi.

İlçe Müftümüz İbrahim ÖZCAN, 4-6 Yaş Kur'an Kursları yeni nesillerimizi Rabbini, peygamberini, kitabını tanıyan, ahlaklı bireyler olarak yetiştirebilmemiz, topluma ve insanlığa yararlı bireyler olarak kazandırabilmemiz için başkanlığımızın üzerinde ciddiyetle durduğu çok önemli bir hizmet alanıdır. Alacakayamızda 4-6 Yaş Kur'an Kursunun bulunmaması ilçemiz ve müftülüğümüz için büyük bir eksiklikti. Bu durum göreve başladığımızdan bu yana üzerinde durduğumuz önemli bir durumdu.

Bu itibarla yapılan hizmet ilçemiz için son derece önemlidir. Allah'ın izniyle bu vesileyle ilçemizden dine, diyanete, vatana, millete, topluma en güzel şekilde hizmet edecek nice hayırlı evlatlarımız yetişecektir. Çocuklarımız, velilerimiz,  ilçemiz, müftülüğümüz ve Başkanlığımız için hayırlı olsun dedi ve Din Görevlilerine, emeği geçip katkısı olanlara, hayır severlere teşekkür etti.