19.06.2023

İLK KURBAN BAĞIŞI İLÇE MÜFTÜMÜZDEN

Türkiye Diyanet Vakfı yedi kıtada mazlumlara umut olmaya devam ederken, “Vekâletle Kurban” kampanyası ise tüm hızıyla sürüyor…

İlçe Müftüsü Muhammed Sait OKUMUŞ , Türkiye Diyanet Vakfının Gönül Coğrafyamızda ve Dünya’nın diğer bölgelerinde ihtiyaç sahibi insanlara el uzatmak amacıyla başlatmış olduğu “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Şubesine kurban bağışı yaptı.

Bu yılki kurban bedelinin yurt içi 5.950 TL, Yurt dışı ise 2.750 TL olarak belirlendiğini söyleyen ilçe müftümüz Muhammed Sait OKUMUŞ, tüm vatandaşların gönül rahatlığı ile Turkiye Diyanet Vakfına kurban bağışı yapabileceğini belirterek, tüm Kovancılar halkını kurban bağışı yapmak için Kovancılar İlçe Müftülüğüne ve Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Şubesine davet etti.