21.08.2023

HAFIZLIKLARINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE İCAZET VE TAÇ TAKMA TÖRENİ DÜZENLENDİ!

İlçemiz Müftülüğü Septi Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığı tamamlayan öğrenciler için icazet ve taç takma töreni yapıldı. Kur'an Kursu Bahçesinde düzenlenen programda hafızlık eğitimlerini tamamlayan Öğrencilere icazetleri takdim edilerek çeşitli hediyeler verildi.

Törene Elazığ İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, İlçe Kaymakamı Mustafa DİLEKLİ, Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Palu İlçe Müftüsü İbrahim BOR, İlçe Müftümüz Muhammed Sait OKUMUŞ, İlçemizin Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, Müftülük Personelleri, Veliler ve Vatandaşlar katıldı. Programda konuşan İl Müftüsü ÜSTÜNDAĞ, öğrencileri tebrik ederken, emeği geçen kurs öğreticilerine teşekkür etti.