18.02.2019

T.C.

ELAZIĞ VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı : 82611518-902.03-393                                                                                      18/02/2019

Konu: Sınav

D  U  Y  U  R  U

Elazığ İl Müftülüğünden:

İlimiz, İl ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ve aşağıda unvanı, sınıfı, kadro derecesi, adedi yazılı Veri Hazırlama Ve Kontrol İşletmeni kadrolarına teşkilatımızda 657 sayılı kanuna tabi memur statüsünde çalışan istekliler arasından sözlü ve uygulamalı sınav ile elaman alınacaktır.

SINAVA KATILMAK İSTEYENLERDEN ARANAN ŞARTLAR:

1- 657 sayılı Kanunun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları ve Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak.

2-Halen Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında çalışıyor olmak.

3-Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak.

4- En az Lise veya dengi okul mezunu olmak.

5-Aday memur olmamak. (Asaleti tasdik edilmiş olmak)

6-Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bilgisayar İşletmenlik Sertifikasına sahip olmak.

7- İsteklilerin en geç 04/03/2019 tarihi mesai bitimine kadar Müftülüğümüze başvurmaları ve sınavın yapılacağı 07/03/2019 tarihinde saat 08:30’da Müftülüğümüzde hazır bulunmaları,

8- Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İlan olunur.

Yusuf SARIKAYA                                                                                                      İl Müftüsü

S.No

Unvanı