24.05.2019

ELAZIĞ MÜFTÜLÜĞÜ ''KUR’AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Elazığ Müftülüğü’ne bağlı Kur'an kurslarında bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna gelindi…

Kur’an kurslarının sona ermesi nedeniyle Av. Yılmaz Gök 4-6 Kur’an Kursu’nda temsili bir program düzenlendi.

İl Müftümüz Yusuf SARIKAYA program öncesi sınıfları gezerek minik öğrencilerle tek tek ilgilendi.

✴️ SARIKAYA/ “4-6 YAŞ KURSLARIMIZ GELECEĞİMİZ İÇİN ÜMİT VERİCİDİR”

Daha sonra kameralar karşısına geçen Müftümüz Yusuf SARIKAYA şöyle konuştu:

“İlimizde bu yıl 6 Bine yakın yetişkin hanım kardeşimiz Kur’an eğitimi ve dini bilgiler eğitimi aldı.

Bununla birlikte 4-6 kurslarımızda minik yavrularımıza değerler eğitimi bağlamında sevgi, saygı, vatan millet sevgisi, din duygusu gibi başlıklarda eğitim verildi. Ayrıca kısa sure ve duaları da ezberlediler.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın son derece isabetli kararı ile açılan 4-6 Yaş kurslarımız geleceğimiz için ümit vericidir. Burada görev yapan hocalarımız ise formasyon sahibidir.

Sayın Valimizin himayelerinde yürüttüğümüz bu güzel hizmete destek veren hayırseverlerimize, büyük bir aşkla çalışan öğreticilerimize, bu işe gönül veren çok değerli öğrenci velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Konuşmanın ardından Müftümüz SARIKAYA’nın elinden karnelerini ve hediyelerini alan minikler ve ailelerinin büyük bir mutluluk yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı.

#ElazığİlMüftülüğü