13.06.2019

RAMAZAN VE İNFAK” KONULU KOMPOZİSYON ve RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Ramazan ayı münasebetiyle ortaokul öğrencileri arası Ramazan ve İnfak konulu resim ve kompozisyon yarışması yapıldı.

Komisyonun değerlendirmeleri sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüllerini İl Müftülüğü’nde düzenlenen törenle aldılar.

▶️ SARIKAYA/ “OKUYUN, YAZIN VE ÇİZİN”

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA şunları söyledi:

“Böyle güzel bir yarışmaya katılmanız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Milli Eğitim İl Müdürümüzün şahsında, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür yarışmalara katılmak çok önemli. Benim öğrenciliğimde duvar gazetelerimiz vardı ve ben oraya yazı yazardım. O makalem orada durduğu sürece gazetenin önünden geçerken adımın yazılı olduğu o makaleyi gördükçe mutlu olurdum. Yani insanın böyle bir yapısı var. Dolayısıyla sizlere tavsiyem okuyun, yazın ve çizin. İlgi alanınız ne ise onu ihmal etmeyin. Tabi ki Başkanlığımızın böyle bir yarışma yapması hakikaten takdire şayan bir durumdur. Hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Dereceye giren öğrenciler ile birlikte öğretmenler ve ailelerine İl Müftüsü Yusuf SARIKAYA tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

🔘 KOMPOZİSYON DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER:

1. Azra DEMİRELLİ (Şehit Süleyman Ortaokulu-Elazığ Merkez)
2. Emine KARATAŞ (Mustafa Bilbay Ortaokulu-Baskil)
3. Elvan SEZER (Gazi Kamil Ayhan Ortaokulu-Elazığ Merkez)

🔘 RESİM DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER:

1. Yakup TURAN (Elazığ Ortaokulu-Elazığ Merkez)
2. Esma Gül ARSLAN (Cumhuriyet Ortaokulu-Sivrice)
3. Muhammed Arda TURSUN (Vakıfbank Ortaokulu-Baskil)