16.03.2021

İBRAHİM YAVUZ 2009-2010

Bursa İli İznik İlçesi Hacıosman Köyü´nde dünyaya geldi. İlkokulunu köyünde okudu. Orta ve lise öğrenimini İznik İmam Hatip Lisesi´nde, Yüksek Öğrenimini ise, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde başarıyla tamamladı.

1997 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatip olarak memuriyet hayatına başladı. 2000-2003 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi´nde ihtisas eğitimi aldı. İhtisas eğitimi sonrası vatani görevini yerine getirdi.

2003-2009 yılları arasında Mersin-Tarsus İlçe Vaizliği görevlerinde bulundu.

2009 yılında Elazığ İli Arıcak İlçesi´nde İlçe Müftülüğü görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Elazığ-Kovancılar, Muğla- Datça ve Kütahya-Simav ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Yüksek Lisans Öğrenimini, Fırat Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Ana Bilim Dalında tamamladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.