29.08.2022

YAZ KUR'AN KURSU FUTBOL TURNUVALARI FİNAL MAÇI İLE SONA ERDİ!

Arıcak İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur'an kursları arası Futbol turnuvaları etkinliği düzenlendi.  Arıcak Müftülüğü, Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak, spor alışkanlığı kazandırmak, Kur’an kurslarını daha cazip hale getirerek öğrencilere ömür boyu unutamayacakları güzellikler yaşatmak amacıyla çok sayıda etkinlik organize etti.

Bu kapsamda düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü iş birliğinde Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerden oluşan 14  takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan final maçı ile son bulan turnuvada ,  Birinci Üçocak Beldesi Cami  Kur'an kursu, İkinci Küplüce Akyıldız Köyü Cami  Kur'an kursu, Üçüncü Küplüce köyü Said efendi Cami Kur'an kursu olarak belirlendi. Yapılan final maçına
 İlçe kaymakamı   Yasin ARDIÇ ,İlçe  Müftüsü Mahmut ARAZ  ve diğer kurum Amirleri katıldı.  Turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri İlçe  Kaymakamı Yasin  ARDIÇ , İlçe Müftüsü  Mahmut  ARAZ, Gençlik Spor Müdürü Hamit TEMİZSOY  tarafından verildi.   Turnuvaya katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür eden İlçe kaymakamı Yasin ARDIÇ , İlçe  Müftüsü Mahmut ARAZ  başarıların devamını dilediler.