06.04.2021

TOPALKEM KÖYÜ CAMİİ'NİN TEMEL ATMA TÖRENİ DUALAR EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremde ağır hasar gördüğü için yıkılan Topalkem Köyü Camii'nin temel atma töreni İlçe Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, İl Müftüsü Selami AYDIN, İlçe Belediye Başkanı İhsan AKMURAT, İlçe Müftüsü Hüseyin ÇAKIR, hayırsever iş adamı Hacı Murat YÜMLÜ ve köy sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kur'ân-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Hayırsever İş Adamı Hacı Murat YÜMLÜ ve Köy Muhtarı kısa konuşmalarında camilerin İslâm dini ve tarihimizdeki yeri ve öneminden bahsettiler.

Konuşmacılar hayırsever işadamına teşekkür ettiler. İl Müftüsü Selami AYDIN'ın yapmış olduğu duanın ardından kurban kesilerek temel atma töreni tamamlandı.