04.02.2019

Sivrice Müftülüğü Hizmetli Alım Sınavı

D U Y U R U

Aşağıda unvanı, sınıfı, kadro derecesi, adedi yazılı münhal Hizmetli kadrosuna teşkilatımızda 657 sayılı Kanuna tabi memur statüsiinde çalışan istekliler arasından mülakat sınavı ile atama yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:
1- Halen Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında çalışıyor olmak.
2- 657 sayılı Kanunun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşımak.
3- En az Lise veya dengi okul mezunu olmak.
4- İsteklilerin en geç 22/02/2019 Cuma günü saat 17:00 mesai bitimine kadar İlçe Müftülüğümüze matbu dilekçe ile başvurmaları ve sınavın yapılacağı 26/02/2019 Salı günü saat 09:00 da İlçe Müftülüğümüzde hazır bulunmaları,
5- Faks yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek olup, postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
6- Sınav sonucu İlçe Müftülüğümüz ilan panosuna asılacak ve Müftülüğümüz internet sayfasında duyurulacak olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
İlgililere ilanen duyurulur. 04/02/2019

Hüseyin BAYRAK